En bred samling af no-nonsense køkkenknive med AUS-8 stålkinger og plast- eller træ håndtag.
SELSKABETS HISTORIE
Vi startede vores rejse i 2003 og kørte vores første produktlinje i samarbejde med de japanske virksomheder MAC og Mcusta. Japanske filosofier og traditioner løber dybt inde i vores knivers DNA. Vi tror, at japanske knive forbliver skarpere og holder deres kanter længere, så de kan skære bedre end europæiske knive.
Dog har japanske knive deres svagheder. Autentiske japanske knive kan være for hårde, hvilket gør dem skrøbelige, så de kræver særlig omhu. Mange japanske knive er også lavet af højkulstofstål, som har en tendens til at ruste hurtigt. Vi besluttede at fjerne disse mangler, idet vi kun holdt det vigtigste - japansk skæreydelse.
Efter at have eksperimenteret i fire år skabte vi Samura - en symbiose af japansk knivtradition og europæisk pålidelighed. Samura-knive er lavet af det bedste japanske og svenske stål, hærdet til 58 - 61 HRC. Bladene har en japansk form og fin tilspidsning fra rygsøjlen, hvilket giver dem deres fantastiske skæreydelse. Samura-knive er skærpet i en vinkel på 18 grader, mere end japanske knive, men mindre end europæiske knive. Vi bruger også de fineste moderne materialer til vores håndtag.
Med præcision som vores vejledende princip fortsætter vi med at innovere. I 2008 frigav vi vores første linje med keramiske knive. Vi producerer i øjeblikket 18 knivlinjer samt et bredt udvalg af køkkenudstyr. Hvert år opretter vi mindst tre nye knivlinjer.