Køkkenknive - Samura Kaiju - CN

Samura Kaiju

Alle krævende kokkespecialister, der leder efter gode køkkenknive, skal bestemt være opmærksomme på nyheden fra Samura - en storslået og i mange henseender fantastisk Kaiju-knivsamling.

 

Stil og elegance, kvalitet og funktionalitet, fremragende ergonomi og uovertruffen ydelse - denne serie har legemliggjort de bedste resultater i den japanske knivindustri. Alle ovennævnte vil uden tvivl blive behørigt værdsat af kokke i både hjemme- og professionelle køkkener.

Det markante design af disse massivstøbte knive matcher perfekt linjenavnet. "Kaiju" er en japansk ækvivalent med "monster" afbildet på en pakke. Faktisk er hver kniv i denne kollektion et ægte monster af sit håndværk: den kan klare passende med høje ydeevne skæring af absolut ethvert produkt på ingen tid overhovedet!

Gode ​​køkkenknive kan imponere ikke kun med deres præstation, men også med stilens perfektion. Loyale Samura-følgere vil naturligvis øjeblikkeligt bemærke, at den nye kollektion næsten er en komplet kopi af den berømte Sakai-serie, men den eneste forskel er en meget lavere pris. Pointen er, at det ikke er lavet af flerlags stålplader, snarere af enkeltlags AUS-8 Hammeret sorte stål, der er specielt oprettet af japanerne til knivindustrien. Stålsmørkning og højt kromindhold giver knivene nye antikorrosionsegenskaber for at beskytte dem mod rust, med slukning på op til 58 HRC, hvilket gør det muligt at bevare den fejlfri skarphed på skærekanten med en skærevinkel på 18 ° i længere perioder.

 

Bladeoverfladen er dækket med et fantastisk og meget smukt bølget smeds arbejdsmønster. Ud over æstetik har den imidlertid også en meget nyttig praktisk belastning. Forsænkede dele, der ideelt matcher mønsteret, udfører rollen som luftlommer for at reducere kontaktområdet med fødevarer og forhindre, at det klæber til knivoverfladen. Den sorte belægning er også til fordel for kokken og reducerer materialets vedhæftning, så knivene fra denne kollektion kan prale af den dobbelte beskyttelse mod den sindssygende irriterende og forstyrrende klæbning. Kun gennemtænkte og gode køkkenknive kan afsløre en sådan ejendom.

En anden fordel ved Kaiju i forhold til Sakai er håndtagsmaterialet. Det er lavet af pakka træ, dvs. et specielt og meget avanceret materiale med alle styrkerne af både plast og træ, der er helt fri for pletter. Basislagene i fint træ er imprægneret med specielle harpikser for at give håndtaget unikke egenskaber, herunder resistens over for kemikalier, fugt og fremmede lugt.

Derudover er det så stabiliserede træ ikke omkostningsintensivt, jo mere så meget overkommeligt, hvilket også er til fordel for køberen.

 

Bladet er indlejret i længden af ​​et bemærkelsesværdigt ergonomisk håndtag og er sikkert boltet dertil: kniven er fuldt kontrolleret og godt håndteret.

Den splinternye Samura Kaiju-kollektion med en storslået betagende design, uovertruffen ydelse, ægte japansk kvalitet og mere end en overkommelig pris (5 gange billigere end Sakai!) - - det er et af de bedste tilbud fra det berømte brand, virkelig gode køkkenknive , der er uden sidestykke på markedet.

credit cards