Køkkenknive - Yaxell KETU

Yaxell KETU

Yaxell Ketu - Japan

 

Et af de bedste stål i verden for en af ​​de bedste knive i verden dækket med 3 lag højkvalitets Damaskus stål hamret i hånden.
En teknik som japanerne mestrer til perfektion, så ingen mad sætter sig fast.
SG2 med 1,4 % kulstof er korrosionsbestandig med en HRC på 63,5 % krom for at modstå slid og korrosion, kobolt for at begrænse stød og molybdæn for ekstra hårdhed.
Skærevinklen er ekstremt skarp og holdbar, og ved skæring af mad vil den ikke længere hænge fast takket være den honeycombed-klinge.
Det buede håndtag lavet af sort bøgetræ (Pakka) er dekoreret med den japanske samurai-families emblem. Pakka er en blanding af lamineret træ og harpiks for at give styrke og holdbarhed. Det er ikke-porøst og modstandsdygtigt over for temperaturvariationer og fugtighed.
På spidsen af ​​kniven er der i modsætning til det traditionelle logo tilføjet en konveks Ketu* Yaxell kanji til spidsen af ​​kniven.
Et kunstnerisk hammermønster er stemplet på klingen. Gennem en særlig varmebehandlingsproces,
Forstærket med 1 nitte i rustfrit stål og to bolster i rustfrit stål forbinder bladet og håndtaget.
Perfekt udformet kniv, værdig til at ledsage dig i dit køkken.
Du vil nyde at lave mad med Ketu-knivene fra Yaxell, med deres exceptionelle og holdbare skarphed.
For at passe på dine japanske knive anbefales det at vaske dem i hånden, så du undgår at blive våd i håndtaget. Undgå at bruge en slibende svamp, brug derefter en ren, tør klud og voilà! din kniv er helt ny og smuk.
Da bladet er hamret, undgå magnetiske stænger, din kniv kan falde, da den ikke forbliver fast og kan revne.

 

Gopd fornøjelse

credit cards